Naomi Kempbel: Oporavak od raskida na Formenteri

Naomi Kempbel: Oporavak od raskida na Formenteri

Autor: | 01/09/2013

0


Nekadašnji top-model Naomi Kempbel uživa sa prijateljima u opuštenom odmoru na španskom ostrvu Formentera dva meseca posle raskida od ruskog milijardera Vladimira Doronjina. Četrdesettrogodišnja lepotica još jednom je pokazala svoju savršenu figuru u atraktivnom bikiniju, koju u letnjim mesecima održava zahvaljujući plivanju. Iako je raskinula vezu sa bogatim momkom, poznata Britanka ne odriče se raskošnog načina života. Sa prijateljima je iznajmila jahtu kojom obilaze okolinu ostrva, na kome su smešteni. Za razliku od prethodnih godina, kada je letovala u društvu ruskog bogataša i tom prilikom se uglavnom krila od paparaco fotografa, Naomi je ovog puta uživala potpuno opušteno i rasterećeno. Sa svojim društvom uživala je u ronjenju i ostalim sportovima na vodi, a da bi se zaštitila od jakog sunca, uglavnom je nosila šešir i mazala usne zaštitnom kremom. Pre odlaska na Formenteru, obišla je i ostale zamiljive lokacije u Španiji, na primer Marbelju, a prethodno se odmarala i na grčkom ostrvu Mikonos, koji je simbol dobre zabave. Po osmehu kojim je sve vreme plenila, reklo bi se da dugonoga zvezda ne pati mnogo zbog raskida iako posle veze sa Vladimirom nije našla drugog partnera.
Inače, raskid između nje i njenog bivšeg partnera nije prošao bez skandala. Naime, Doronjin je prevario Naomi sa mladom kineskom manekenkom, dvadesetšestogodišnjakinjom Luo Zilin, koju je baš tamnoputa gazela "otkrila" i pomogla joj u karijeri. Njih dve su se upoznale na takmičenju „Face“, na kome je Naomi bila članica žirija, a Kineskinja jedna od takmičarki. Atraktivna crnkinja smatrala je da njena mlađa koleginica ima odličan potencijal, tako da joj je tokom takmičenja, ali i posle pomagala da dobije što više poslova, a postale su i prijateljice. Tokom druženja, ambiciozna Luo upoznala je i Vladimira Doronjina, koga je brzo osvojila i počela da se zabavlja sa njim, pa je raskid između slavne crnkinje i ruskog milijardera bio neizbežan.
Zanimljivo je da se ovog leta i Vladimir i Luo odmaraju u Španiji, ali oni su izabrali Ibicu, pa nije postojala opasnost da se sretnu sa Naomi i dođu u neprijatnu situaciju.
Zvezda modnih pisti devedesetih godina u međuvremenu se posvetila humanitarnom radu, pa je učestvovala i na donatorskoj večeri u Londonu, koju je organizovao naš najbolji teniser Novak Đoković čiji rad izuzetno poštuje.
Naomi je nedavno istekla zabrana da leti avionima britanske nacionalne avio-kompanije, što nije smela da čini prethodnih pet godina. Ona je 2008. na aerodromu "Hitrou" u Londonu napravila incident kada joj je navodno nestao kofer, zbog čega je morala da plati novčanu kaznu, bila je osuđena na dvesta sati društveno korisnog rada i imala je zabranu letenja "Britiš ervejzom“. Mnogi zaposleni u toj kompaniji izrazili su zabrinutost što slavna lepotica ponovo koristi njihove usluge, jer je mnogo puta pravila incidente tokom leta, a skandal na aerodromu bio je samo jedan u nizu. Ipak, moraće da se pomire sa činjenicom da će Naomi ubuduće često viđati na svojim letovima, jer je ona posle raskida sa ruskim tajkunom izgubila mogućnost prevoza privatnim avionima.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti