Lejdi Gaga: Slava mi nije nedostajala

Lejdi Gaga: Slava mi nije nedostajala

Autor: | 02/09/2013

0

Lejdi Gaga, koja se nakon šestomesečne pauze zbog povrede kuka vratila na muzičku scenu, izjavila je da joj slava i popularnost nisu nedostajali tokom oporavka.
U razgovoru za BBC Radio, slavna pevačica je otkrila:
- Zaista sam srećna što sam se vratila, jer iako sam prisutna u svom umu, osećam se zaista stvarno živom samo kada sam na sceni. Nedostajali su mi nastupi. Uvek sam uživala da posmatram svoje fanove, ali ne bih rekla da mi je nedostajala popularnost, ako to ima ikakvog smisla. Mislim da sam shvatila da se ne bavim obim poslom zbog toga.
Dvadesetsedmogodišnja pop zvezda, koja je na sinoć održanom nastupu na "iTunes" festivalu u Londonu izvela nekoliko pesama sa novog albuma "ARTPOP", rekla je da je tokom oporavka provela najviše vremena gledajući televiziju sa roditeljima, ali da nije mogla da odoli da istovremeno smišlja koreografiju za singl "Applause".
- Ležala sam u krevetu, a u spotu za "Applause" vidi se kako igram dok ležim, to je zapravo pokazatelj onoga što sam tada radila. Razmišljala sam o tome šta ću raditi za sledeći album - rekla je Gaga i dodala da joj je prijalo odsustvo sa scene.

Izvor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin