Biljana i Janko Tipsarević: Beba stiže u najluđoj noći

Biljana i Janko Tipsarević: Beba stiže u najluđoj noći

Autor: | 04/09/2013

0


Bračni partneri Biljana i Janko Tipsarević za nepunih četiri meseca prvi put će postati roditelji. Kako Kurir saznaje, beba bi na svet trebalo da dođe u najluđoj noći u porodilištu Betanija u Novom Sadu.
- Biljani termin za porođaj pada tačno za doček Nove godine. Beba će izgleda stići u porodicu Tipsarević kad ceo svet bude ispraćao staru, a dočekivao novu 2014. godinu - kaže izvor blizak popularnom paru i dodaje: - Janko neće biti u prilici da prisustvuje porođaju jer će tih dana biti u Indiji, gde već godinama tradicionalno igra turnir u Čenaju u sklopu priprema za Otvoreno prvenstvo Australije u tenisu. Želja njegove supruge je da se porodi u Srbiji, u svom rodnom Novom Sadu, gde i održava trudnoću.
Supružnici Tipsarević trenutno se nalaze u Americi, a još ne znaju pol deteta. Drugom reketu Srbije potpuno je svejedno hoće li biti dečak ili devojčica.
- Jedva čekam da postanem ćale. Skroz mi je svejedno kog je pola dete. Lepo je u porodici imati i devojčicu i dečaka - rekao je Tipsarević nedavno u jednom intervju, a u razgovoru s fanovima otkrio je da se još nisu dogovorili ni oko imena bebe.
- Imamo nekoliko imena u opticaju, ali ne mogu da vam kažem - napisao je Tipsa na Tviteru.
Modna kreatorka Biljana (30) i Janko Tipsarević (29) venčali su se 4. jula 2010. godine posle pet godina zabavljanja, a sada imaju velike šanse da njihovo dete bude prvo rođeno u Novom Sadu u novoj godini.
Na dan kada ceo svet pravi žurke za najluđu noć rođeni su teniserka Bojana Jovanovski i muzičar Boki Milošević, dok prvog dana nove godine rođendane slave premijer Srbije Ivica Dačić i glumica Eva Ras.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti