Marija Petronijević: U užem izboru za voditeljku "Paparazzo lova"

Marija Petronijević: U užem izboru za voditeljku "Paparazzo lova"

Autor: | 04/09/2013

0


Pre desetak dana objavljen je konkurs za novu voditeljku "Paparaco lova", a nakon razgovora sa dvadesetak kandidatkinja, na probno snimanje, kako Kurir saznaje, pozvana je glumica i bivša farmerka Marija Petronijević. Da naslede Sandru Čerin i Anu Pendić Radoš dobre šanse imaju i prezenterka vremenske prognoze Marija Egelja i supruga Marka Kona, Milica, koja se dosad nije bavila voditeljskim poslom.
- Od prijavljenih devojaka Marija ima najviše iskustva pred kamerama. Nekoliko puta su je pratili paparaci, tako da zna kako je biti i s jedne i s druge strane. Supruga Marka Kona najviše je upućena u proces stvaranja emisije jer je njen dragi onaj glas iz pozadine popularnog formata. Najlošije preporuke ima Egelja, ali ono što se na prvi pogled čini kao mana možda postane njena prednost - kaže izvor Kurira.
U komisiji su direktorka programa Milica Mitrović i Darko Popović, savetnik Željka Mitrovića za program i autor "Paparaco lova". Epizode iz pete sezone biće prikazivane četvrtkom u 21.15.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti