Aleksandar Milić Mili: Nezaboravan odmor kao inspiracija za novi album

Aleksandar Milić Mili: Nezaboravan odmor kao inspiracija za novi album

Autor: | 05/09/2013

0

Aleksandar Milić je nakon fantastične turneje njegovog benda Miligram, u okviru koje se u sarajevskoj Zetri tražila karta više, Cecinog spektakla na Ušću i njenog albuma "Poziv", što je deseti po redu koji je radio za najveću balkansku zvezdu i koji obara sve rekorde, otišao na više nego zasluženi odmor.
Mili je sa porodicom uživao na ostrvima južne Turske i Grčke, daleko od turističkih naselja koja leti preplave turisti, a svoj brod je uglavnom zaustavljao u nacionalnim parkovima i mestima gde je priroda netaknuta.
Jedan od najuspešnijih muzičara ne samo na prostoru bivše Juge već i okruženju, na ovom proputovanju nalazio je i inspiraciju za album "Miligram 3", koji bi trebalo da se pojavi u decembru i za koji već sada vlada veliko interesovanje publike.
Posebno je nadahnuće za pravljenje novih pesama dobio u kampu za obuku delfina nedaleko od Marmarisa. Tamo je Mili pronašao svog Flipera. Ko se ne seća čuvenog filma, trebalo bi da ga pogleda i shvatiće koliko ove divne životinje pozitivno utiču na ljude. Čak je i odspavao na njemu. Samo da još sve to pretoči u muziku i eto hitova koji će već krajem godine da potresaju ceo Balkan.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još