Danijel Redklif: Teško mi je da dokažem da nisam samo Hari Poter

Danijel Redklif: Teško mi je da dokažem da nisam samo Hari Poter

Autor: | 11/09/2013

0


Danijel Redklif priznao je da se suočava sa ozbiljnom borbom, jer mora da nastavi dalje i udalji se od "Harry Pottera".
Ovaj 24-godišnji glumac, koji je tumačio glavnu ulogu u franšizi o čarobnjaku, siguran je da će mu biti potrebno mnogo vremena da ljudi prestanu da ga povezuju sa ovim serijalom.
Danijel je, govoreći na Internacionalnom Filmskom festivalu u Torontu, otkrio da se nadao da će mu uloge u "The F Word", "Kill Your Darlings" i "Horns", pomoći da izbegne "žig" Harija Potera u budućnosti.
- Ne postoji jedan film koji će me potpuno odvojiti od Harija. To je proces. Ali definitivno mislim da su ova tri filma dobar korak ka tome. Ne možete praviti dugoročne planove u filmskoj industriji, jer je to veoma teško - otkrio je.
U prošlosti, Danijel je izjavio da se nada da će krenuti stopama Dastina Hofmana i postati ozbiljan holivudski glumac, uprkos nedostatku visine.
- Osoba na koju se ugledam je Dastin Hofman. Zapravo, pre nekoliko dana prošao sam pored njega, i on je takođe nizak, baš kao i ja. Ali ima sve one sjajne uloge, od akcionih trilera, to romantičnih komedija. Dakle, postoji način da sve radite van ustaljenih tokova, čak i ako ne izgledate kao savršeni visoki zavodnik.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin