Goga Sekulić: Novi šok nakon smrti voljenog supruga

Goga Sekulić: Novi šok nakon smrti voljenog supruga

Autor: | 11/09/2013

0


Svekrva Goge Sekulić, Zorica Terzin, prodala je burme svog pokojnog sina Igora Ramovića i pevačice dok se onu nemačkoj bolnici lečio od raka pankreasa!
Kako tvrde izvori Kurira, Zorica je ovu šokantnu vest saopštila Gogi po dolasku iz Hajdelberga, kada je Igor već preminuo. Ova saznanja potvrdio je i pevačicin otac Novo Sekulić, koji je juče bio jedan od svedoka na sudu u tužbi koju je Goga podnela protiv Zorice, pošto je zamenila bravu na stanu u Sarajevskoj ulici u Beogradu, gde je za vreme zabavljanja i braka Sekulićeva živela sa Igorom.
- Nažalost, tačno je to što ste čuli. Svi smo se šokirali kad smo saznali šta je Zorica uradila - kaže pevačicin otac i dodaje:
- Ona je Gogi sama priznala da je uradila strašnu stvar, a moja ćerka je tu doživela još jedan šok, pošto joj je nekoliko dana pre toga muž preminuo na rukama.
Zbog ovog nesvakidašnjeg čina, folkerka je takođe podnela krivičnu prijavu protiv Zorice, koja je Gogi po dolasku iz Nemačke rekla da je to uradila zbog novca koji je bio potreban da bi se lečio njen sin. Međutim, pevačica nije nikako mogla da razume ovaj njen potez jer, po njenom mišljenju, to nikako nije smela da proda.
Razlog zbog kojeg se sude svekrva Zorica i snaja Goga jeste i taj što je pevačica revoltirana menjanjem brave na stanu u Sarajevskoj 34. Zorica se na prvom ročištu nije pojavila, ali juče se odazvala sudu.
- Za sada ne mogu da odgovorim na pitanje da li sam menjala bravu na stanu u Sarajevskoj ulici. Moj advokat će biti Zoran Popović i ja ću pismeno dostaviti sudu svoj odgovor na tužbu u celosti - rekla je Zorica pred sudijom.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti