Emili Blant čeka prinovu

Emili Blant čeka prinovu

Autor: | 12/09/2013

0

Glumica Emili Blant i njen suprug Džon Krasinski postaće roditelji. Portparol britanske filmske zvezde potvrdio je vesti za magazin "Us Weekly", te dodao da će se Emili poroditi za nekoliko meseci i da su i ona i njen supug presrećni što će dobiti bebu. Par se venčao 2010. godine u Italiji, a zajedno su od 2008.
Emili, poznata po ulogama u filmovima "Looper" i "Đavo nosi Pradu", otkrila je u jednom intervjuu prošle godine da ona i njen suprug, 33-godišnja zvezda serije "Office", razmišljaju o tome da prošire svoju porodicu.
- Oboje žeimo da imamo decu, samo što još ne znam kada će se to desiti. Nisam sigurna u tajming svega toga. Oboje imamo velike porodice, pa mislim da je to nešto što oboje želimo - rekla je ona za magazin "Manhattan".
Emili, koja je prethodno bila u vezi sa pevačem Majklom Bubleom, dodala je i da se oseća sjajno u braku sa Džonom, te da nikada nije bila srećnija.
- Teško mi je da sumiram nešto što je za mene tako vitalno i sve mi znači. Znate li na šta mislim? Sve što mogu da kažem da je prokleto sjajno. Jednostavno sam odlično i srećna sam.

Izvor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti