Džejms Gandolfini i Kori Montit: Odavanje počasti preminulim glumcima na dodeli Emija

Džejms Gandolfini i Kori Montit: Odavanje počasti preminulim glumcima na dodeli Emija

Autor: | 17/09/2013

0


Džejmsu Gandolfiniju i Koriju Montitu biće odata počast na dodeli Emi nagrada.
Gandolfini, koji je preminuo od srčanog udara, i Kori, koji je izgubio život usled predoziranja, biće među onima koji će dobiti posthumna priznanja, tokom šoua koji će biti održan ove nedelje (22. septembra).
Tokom tradicionalnog "In Memoriam" segmenta ovog šoua, počast će Džejmsu, Koriju, Gariju Dejvidu Goldbergu, Džinu Stepltonu i Džonatanu Vintersu odati njihovi prijatelji i kolege.
Producent Emmy nagrada, Ken Erlih, rekao je:
- In Memoriam je veoma emotivan segment i poseban deo dodele Emi nagrada. Ovih pet individua doneli su mnogo toga dobrog našoj industriji, zato će ih se bliski prijatelji i kolege prisetiti kako i zaslužuju.
Edi Falko, koja je u "Sopranovima" igrala lik Karmele, supruge Tonija Soprana, kog je tumačio Gandolfini, prisetiće se svog kolege i prijatelja, Džejn Linč odaće počast preminuloj zvezdi serijala "Glee", dok će Majkl Džej Foks govoriti o producentu "Porodičnih veza", Gariju Dejvidu, koji je jedan od najzaslužnijih za to što je ovaj glumac postao zvezda. Rob Rajner prisetiće se svog kolege iz "All in the Familz", Džinu, a Robin Vilijams odaće počast komičaru Džonatanu Vintersu, koji je bio njegov mentor na početku karijere, i sa kojim je radio na "Mork and Mindy".
Dodela Emmy nagrada, 65. po redu, odigraće se u nedelju, a domaćin će biti Nil Patrik Haris, zvezda serije "Kako sam upoznao vašu majku".

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin