Kristina Agilera: Osećam se seksepilnije nego ikad

Kristina Agilera: Osećam se seksepilnije nego ikad

Autor: | 19/09/2013

0

Kristina Agilera pokazala je svoju zanosnu figuru na sinoćnjem gostovanju u emisiji kod Džeja Lenoa. Pevačica koja je u proteklih nekoliko meseci naporno radila kako bi se rešila viška kilograma, govorila je o naslovnici magazina "Maxim", za koji je nedavno pozirala, i o svojoj izjavi da je "spavaća soba jedino mesto gde ne mora da drži sve pod kontrolom.
- Ja sam veliki mikromenadžer. Sitničava sam kada je o organizaciji reč: sve mora da ima svoje mesto i svoju svrhu... Mislim da svaka žena treba da se opusti i da dozvoli sebi da bude zadovoljena u spavaćoj sobi. To je jedino mesto na kojem moegu da se opustim - objasnila je Kristina, koja je već skoro tri godine u vezi sa producentom Metjuom Ratlerom.
Ona je dodala da je uvek bila zadovoljna svojim izgledom, čak i kada je imala nekoliko kilograma viška.
- Ja sam umetnica, i kao takva prirodno mi je da se izražavam u seksualnom smislu, bez obzira na to kroz kakve promene je moje telo prolazilo. U ovom trenutku u mom životu, imam 32 godine i osećam se seksepilnije nego ikada jer znam šta želim - kaže pevačica, koja sa bivšim suprugom Džordanom Bretmenom ima petogodišnjeg sina Maksa.

Izvor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još