Goca Tržan: Porodični odmor u Poreču i Veneciji

Goca Tržan: Porodični odmor u Poreču i Veneciji

Autor: | 19/09/2013

0

Pop pevačica Goca Tržan, posle burnog perioda u privatnom životu i intimne ispovesti njenog bivšeg supruga Ivana Marinkovića, sa kojim ima petogodišnju kćerku Lenu, o navodnim detaljima iz njihovog zajedničkog života, odlučila je da na neko vreme otputuje iz glavnog grada Srbije. Dok njen bivši suprug učestvuje u borbi za nagradu pete sezone rijalitija "Farma", Goca se sa roditeljima i kćerkom Lenom odmara na hrvatskom delu Jadrana. Za to vreme na najpoznatijem seoskom imanju u Lisovićima Ivan Marinković tvrdi da mu ne smeta što je poznat kao suprug popularne pevačice i da nije odlučio da se eksponira na "Farmi" iz osvete prema bivšoj supruzi, već mu je motiv da prihvati izazov života u izolaciji na seoskom imanju isključivo novac. Inače, razlog Ivanove želje da bude deo javne scene i da sa njom komunicira preko medija pevačici nije poznat.
- Moj bivši suprug meni već dve godine preti svojim velikim intervjuom o našem braku, ni sama ne znam šta ovim dobija, samo gubi. Doživljavam sve ovo kao očajnički pokušaj da skrene pažnju na sebe. Ne znam kako ću Lenu zaštititi od svega ovoga. Vrištim od muke i stida što sam joj ovakvog čoveka izabrala za oca. Šta mogu više da uradim, kako god sam probala, nije valjalo - rekla je Goca u jeku medijskog rata sa bivšim mužem.
- Svom detetu nikad nijednu ružnu reč o ocu nisam rekla, bojim se da će on za nekoliko godina morati puno toga da objašnjava. I ova moja reakcija da javno govorim o svemu što se dogodilo između nas dvoje posledica je njegovog poslednjeg medijskog ispada, koji zaista više nema smisla da tolerišem - bila je izričita Goca.
Intimna ispovest pevačicinog bivšeg supruga za jedan nedeljnik nije bilo njegovo poslednje obraćanje medijima. On se pridružio VIP ličnostima čiji će život u seoskim uslovima kamere pratiti dvadeset četiri sata.
Da bi se odmorila i distancirala od medijske halabuke koja je u poslednje vreme prati, Goca je spakovala kofere i sa kćerkom, majkom i ocem, koji su joj najveća podrška, otputovala je na Hrvatskoj primorje. Sa roditeljima i svojom mezimicom otišla je u goste kod rođaka koji žive Poreču. Osim svakodnevnog uživanja u morskim čarima tog predivnog istarskog grada, pop zvezda je iskoristila priliku da obiđe mnoga simpatična okolna mesta. Pošto borave u blizini Italije, odlučila je da poseti Veneciju, gde je sa najmilijima uživala obilazeći znamenitosti tog bajkovitog mesta na vodi koje krasi božanstvena arhitektura. Leni je poseban doživljaj bio hranjenje golubova na trgu Svetog Marka, kao i vožnja gondolom. Posle turističkog razgledanja, porodica je napravila predah u jednom poznatom restoranu gde se služe najbolji italijanski specijaliteti, a nisu propustili priliku da probaju njihov nadaleko čuveni sladoled. Posle izleta u romantični grad velelepnih palata koje oslikavaju bogatu istoriju Venecije, Tržanova se vratila u Poreč gde je nastavila letovanje.
- Prvo sam sa porodicom došla u Poreč gde imam familiju. Želeli smo da iskoristimo poslednje dane leta i period pred Lenin polazak u vrtić kako bismo se još malo odmorili i družili svi zajedno. Boravak u Istri iskoristili smo da obiđemo i Veneciju, posle čega smo nastavili uživanje u Poreču - kaže Goca za magazin "Hello!".
Neposredno pred "Radijski festival" na kome Goca planira da nastupi sa novim singlom "21 gram" pop zvezda je odlučna u nameri da se posveti karijeri.

Piše: Jelena Vlahović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin