Ceca Ražnatović: Zbog zdravstvenih problema prebačena u bolnicu

Ceca Ražnatović: Zbog zdravstvenih problema prebačena u bolnicu

Autor: | 19/09/2013

0

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nije se danas pojavila u Prvom osnovom sudu u Beogradu, zbog bolesti.
- Pozlilo joj je pre 40 minuta, oseća malaksalost, ne može da stoji na nogama. Prebačena je u zdravstvenu ustanovu – rekao je njen advokat Goran Petronijević.
Pevačici je bilo loše već dva dana, a danas joj je veoma pozlilo i morala je da zatraži hitnu lekarsku pomoć.
Cecin branilac obavestio je sud da mu se njegova klijentkinja javila telefonom 40 minuta pre početka glavnog pretresa, kada je rekla da je porodica "upravo vodi u bolnicu zbog malaksalosti i slabosti". Petronijević nije želeo da otkrije ime ustanove u koju je Svetlana Ražnatović primljena, ali je obećao da će danas do kraja radnog vremena, ili najkasnije sutra ujutro, sudu dostaviti lekarsko uverenje iz zdravstvene ustanove u koju je primljena njegova klijentkinja.
U sud je danas došao samo njen zet Predrag Ocokoljić, ali im je suđenje zbog optužbi da su pretili direktoru FK “Mladi proleter” Aleksandru Olareviću 2007. godine, odloženo.
Cecu su danas, kao i pred svako suđenje, strpljivo čekali najvatreniji fanovi. Neki od njih stigli su u Palatu pravde još oko 7 ujutru, pre nego što je sud zvanično počeo sa radom. Kada su čuli da se njihova omiljena pevačica neće pojaviti da joj predaju cveće i poklone, razočarano su otišli.

Autor: Life Content

Izvor: Blic, Telegraf

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti