U čast finalistkinja izbora za Miss Srbije priređen VIP party u Porto Karasu

U čast finalistkinja izbora za Miss Srbije priređen VIP party u Porto Karasu

Autor: | 24/09/2013

0


Finalistkinje izbora za Miss Srbije za 2013. godinu prvi deo priprema imaju u Porto Karasu u i već drugog dana imale su pregršt aktivnosti. Jedna od lekcija je da svaka mlada dama treba svoju lepotu da održava i da vodi računa o svom telu. Kondicioni treninzi su oduvek sastavni deo priprema a ove godine po prvi put devojke pored časova treninga, trčanja, rada na kondiciji i fizičkom izgledu imaju i mogućnost da svakg jutra izučavajnu drevnu kinesku veštinu tai či čime stiču sigurnost i unutrašnji sklad.

_MG_7008

prvidan3 (1)

Prva fotografisanja pod budnim okom stručnog tima fotografa su takođe obavljena a devojke su svojom lepotom i šarmom pozirale u reklamnim fotografijama sponzora ovogodišnjeg izbora za Miss Srbije i bez čije pomoći ove pripreme nebi bile na ovako visokom nivou. Pored kozmetike Afrodita, šmike Babur, lice finalistkinjaće krasiti i brendove Acai, Miss Liberty, Hram. Stoički su izdržale slikanje po najtoplijem delu dana i Suncu i pokazale da imaju dara da jednog dana možda se i posvete svetu modelinga.

manja

prvidan2

prvidan3

U večernjim satima, finalistkinje izbora su bile i specijalni gosti na eksluzivnom partiju, priređenom njima u čast u hotelu Porto Carras Grand Resort, a uz dobru atmosferu, sveće na plaži, muziku i vatromet.

IMG_7567

IMG_7573

IMG_7695 (1)

IMG_7746

IMG_7750

IMG_7758

IMG_7768

IMG_7941 (1)

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još