Lindzi Lohan: Kraj kratke romanse sa biznismenom Metom Nordgrenom

Lindzi Lohan: Kraj kratke romanse sa biznismenom Metom Nordgrenom

Autor: | 26/09/2013

0

Lindzi Lohan odlučila je da raskine vezu sa Metom Nordgrenom nakon samo nekoliko nedelja. Problematična zvezda i teksaški biznismen više nisu zajedno pošto zbog poslovnih obaveza nisu mogli da izdvoje dovoljno vremena da se posvete jedno drugom, prenosi UsMagazine.com.
- Njihove poslovne obaveze i udaljenost učinili su vezu nemogućom, iako se Lindzi Metu veoma dopada i poštuje je. On misli da se ona sada vratila na svoje, i emotivno i fizički - otkrio je izvor.
Met je navodno pružio glumici podršku tokom njenog oporavka, pošto je u julu napustila rehabilitacioni centar u kojem se lečila od zavisnosti od narkotika i alkohola.
- On je stariji, uspešni binismen i bio joj je dobar prijatelj. Pored toga, on je vernik i nije želeo da pije alkohol u njenoj blizini. Trudio se da joj pomogne da ostane trezna. Zaista joj je prijao - dodao je izvor.
Lindzi se zbližila sa Metom nakon što su se pre par godina upoznali preko zajedničkog prijatelja. Od tada su ostali u redovnom kontaktu, a odlučili su da ostanu u prijateljskim odnosima uprkos tome što njihova romansa nije uspela.

Izvor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin