Dejana Živković u vezi sa košarkašem Nemanjom Nedovićem?

Dejana Živković u vezi sa košarkašem Nemanjom Nedovićem?

Autor: | 27/09/2013

0

Nakon što je raskinula sa Vladimirom Stojkovićem, Dejana Živković uplovila je u novu romansu sa košarkaškim reprezentativcem Nemanjom Nedovićem, igračem NBA tima Golden Stejt Voriors, prenosi Kurir. Kako sa golmanom Partizana nikako nije mogla da funkcioniše jer on nije imao vremena da se posveti njihovoj vezi onoliko koliko je ona želela, našla je novog dečka, s kojim je pre dve večeri viđena u jednom beogradskom klubu.
- Dejana i Stojke nikako nisu mogli zajedno. Ona je od njega očekivala da provode zajedno 24 sata dnevno, a on na to nije navikao i takva veza ga guši. On želi da se posveti karijeri i sinu Lavu, to su mu prioriteti - kaže dobro obavešten izvor:
- S druge strane, Dejana je mlada i željna pažnje, tako da je rešila da posle kraha veze sa Stojketom, a u inat njemu, uplovi u romansu s Nedovićem. Prvo su se dopisivali preko Fejsbuka, da bi posle toga započeli romansu.
Inače, ona za nekoliko dana odlazi u Južnoafričku Republiku, gde je dobila angažman, dok se Nemanja vraća u San Francisko kako bi nastavio košarkašku karijeru.
- Nemanja mi je mnogo dobar drug i znamo se nekoliko godina, a s Vladimirom više nisam u vezi. Svako ima svoju karijeru i nismo mogli da se složimo. Pokušavali smo nekoliko puta, ali nije išlo. Bolje da svako bude sam. Nismo zajedno dve nedelje, ali nismo u svađi niti u kontaktu - rekla je Dejana za Kurir.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin