Aleksandra Doknić: Spremna za sutrašnje finale izbora za mis sveta

Aleksandra Doknić: Spremna za sutrašnje finale izbora za mis sveta

Autor: | 27/09/2013

0

Požarevljanka Aleksandra Doknić predstavljaće Srbiju na izboru za mis sveta, koji se sutra održava na Baliju. Domaći kanali neće prenositi takmičenje, ali se može pratiti putem interneta od 13.30 po srpskom vremenu.
Naša predstavnica Aleksandra Doknić vidno uzbuđena je rekla da je potpuno spremna za finalno veče. Aleksandra na Baliju boravi od trećeg septembra i uspešno je savladala učestvovanje u svim predtakmičenjima.
Lepotica iz Požarevca predstavila se spotom o svojoj zemlji i svom gradu, kao i spotom o humanitarnim aktivnostima u kojima je učestvovala i koje je organizovala u našoj zemlji. Takmičila se za top modela, u sportskim disciplinama, a u ritmu zumbe predstavila je svoj talenat.
U razgovoru sa sudijama posebnu pažnju je privukla kada je pričala o svom konju Cezaru i o ljubavi prema konjima koja je odlika grada u kom je rođena.
Aleksandra je rekla da sad nema tremu i priznala da ju je imala na pocetku, ali ju je savladala kroz česte javne nastupe, komunikaciju i kontinuirane probe.
- Posebno sam ponosna na visok plasman na internetu. Dugo sam bila vodeća, a sada sam druga. Ono što je posebno zanimljivo je da svih 125 devojaka koje su iza mene nemaju ukupan broj glasova koliko imam ja sama - rekla je Aleksandra.
Ako po broju onlajn glasova uspe da pretekne prvoplasiranu Megan Jang sa Filipina, mis Srbije će osvojiti direktan plasman u najlepših šest na svetu.

Izvor: Blic

Foto: N. Marković

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin