Aleksandra Kovač: Preselila se u Edinburg

Aleksandra Kovač: Preselila se u Edinburg

Autor: | 30/09/2013

0


Pevačica Aleksandra Kovač odlučila je da upiše specijalističke studije u Edinburgu gde će provesti narednih godinu dana. Poznata umetnica ovog leta diplomirala je na Fakultetu muzičkih umetnosti u Beogradu. Ona je nakon višegodišnje pauze odlučila da završi fakultet koji je upisala još kao devetnaestogodišnjakinja, ali se nije zaustavila samo na tome, već je rešila da se dodatno usavrši u Škotskoj. Narednih godinu dana, Kovačeva će završavati specijalizaciju u oblasti kompocije na edinburškom koledžu umetnosti.
- Osećam se predivno zbog novog životnog poglavlja. Mislim da mi je baš ovo trebalo i da nisam mogla da odaberem lepše mesto za dalje usavršavanje - iskrena je Aleksandra.
Ona je zbog novih obaveza odlučila da se na godinu dana povuče sa javne scene, a tokom boravka u inostranstvu najviše će joj nedostajati njen emotivni partner i najbliži saradnik Roman Goršek. Njih dvoje će se truditi da što češće budu zajedno, Roman će je često posećivati u njenom stanu koji se nalazi u prelepoj četvrti ovog bajkovitog grada. Aleksandra je otputovala iz Srbije početkom septembra, a prvi utisci su joj sjajni.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin