Miloš Biković i Brankica Sebastijanović: Ljubav i iza kamera

Miloš Biković i Brankica Sebastijanović: Ljubav i iza kamera

Autor: | 02/10/2013

0

Miloš Biković i Brankica Sebastijanović mogli bi da postanu novi omiljeni TV par. Njih dvoje u novoj televizijskoj adaptaciji romana Mir Jam igraju muža i ženu, a kako su i privatno u intimnoj vezi, neće morati previše da glume zaljubljenost pred kamerama.
Brankica u razgovoru za "Blic" otkriva da su njih dvoje dugo priželjkivali da rade zajedno neki projekat. Kada im se ukazala prilika da zaigraju u novoj seriji "Samac u braku", nisu nijednog trenutka oklevali. Brankica kaže da su bili veoma zadovoljni i srećni.
- Lepo nam je kada radimo zajedno. Prija mi Miloševa podrška, a s njim sam uvek sigurnija i zaštićenija. Priznajem da njemu najviše verujem, jer mi on želi uvek dobro. Njegovi saveti su dobronamerni i do sada nam odlično ide na snimanju - priča mlada glumica, dodajući da je ovo specifično iskustvo za nju.
Za svog momka, ali i kolegu, ima samo reči hvale.
- On je izuzetno dobar partner koji ume da sluša, da sarađuje i da bude strpljiv. Tu je uvek za sve moje predloge i pitanja, tu je i kao stariji i iskusniji kolega i mislim da se jako lepo uklapamo što se tiče zajedničke energije koju dajemo pred kamerama - kaže Sebastijanovićeva.
Inače, Brankica je studenkinja četvrte godine glume FDU. Završila je tri godine u klasi pokojnog profesora Vladimira Jeftovića i asistenta Srđana Karanovića. Trenutno snima i seriju "Sinđelići", ali priprema i diplomsku predstavu.
Ona i Miloš u vezi su više od godinu dana, svoju ljubav uglavnom kriju od javnosti, a mladi glumac retko govori o privatnom životu.

Izvor: Blic

Foto: A. Dimitrijević

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin