Šinejd O'Konor: U otvorenom pismu kritikovala Majli Sajrus

Šinejd O'Konor: U otvorenom pismu kritikovala Majli Sajrus

Autor: | 03/10/2013

0

Majli Sajrus je u intervjuu koji je nedavno dala za magazin "Rolling Stone" izjavila da je njen poslednji spot "Wrecking Ball", u kojem se pojavila naga, sličan spotu za čuvenu pesmu "Nothing Compares 2 U" Šinejd O'Konor. Zbog toga je legendarna irska pevačica u otvorenom pismu poručila problematičnoj zvezdi da ne dozvoljava da je iskorišćavaju.
- Veoma sam zabrinuta za tebe jer su te ljudi u tvom okruženju naveli da poveruješ, ili te ohrabrili u tvom uverenju da je na neki način "kul" butu nag i lizati čekiće u svojim spotovima - navela je, između ostalog, Šinejd u pismu, te dodala:
- Zapravo je slučaj da ćeš samo sakriti svoj talenat dozvoljavajući sebi da te tako podvode, bilo da to radi muzička industrija ili ti sama. Ništa dobro nećeš dobiti na duge staze iz toga što dozvoljavaš sebi da te iskorišćavaju, i tako apslutno nije ni na koji način ne osnažuješ sebe niti bilo koju drugu ženu kada šalješ poruku da si ti vrednovana (čak i od strane same sebe) više zbog svog seksepila nego zbog tvog očiglednog talenta.
Ipak, Šinejd je ipak iskoristila priliku da pohvali Majli i njen talenat.
- Imaš dovoljno talenta da ne moraš da dozvoljavaš da te muzička industrija prostituiše. Tvoje ploče su dovoljno dobre da ne moraš više da budeš u senci "Hane Montane". Ne zato što si se skinula, već zato što praviš sjajnu muziku - zaključila je pevačica.
Majli se još uvek nije oglasila povodom ovog pisma.

Izvor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti