Princ Hari: Uskoro pred oltarom

Princ Hari: Uskoro pred oltarom

Autor: | 07/10/2013

0


Kresida Bonas konačno je prevladala svoje strahove od venčanja sa princem Harijem i ulaska u kraljevsku porodicu, piše britanski "Telegraf".
- Kresi će se udati za Harija. On nije prestajao da priča o braku i deci, i ona se vremenom navikla na tu ideju. Venčanje će verovati biti sledeće godine - rekla je jedna njena drugarica za britanski list.
Nije tajna da princ Hari, najpoznatiji britanski neženja koji sledeće godine puni 30 godina, želi da se skrasi sa 24-godišnjom Kresidom. Kako pišu britanski mediji, njih dvoje je u maju 2012. godine upoznala princeza Eugenija, ali je je Kresida smatrala da je previše mlada za brak. Hari je, međutim, odlučio da se skrasi i bio je uporan. Tokom njegove četvoromesečne službe u Avganistanu, bili su u stalnom telefonskom kontaktu. Po povratku u Britaniju, ljubav je procvetala i viđani su zajedno u javnosti.
Njena porodica, koja je u direktnoj rodbinskoj vezi sa Edvardom VII, poznata je po boemskom načinu života i zabavama što se, kako piše "Telegraf", princu naročito dopalo.

Izvor: Tanjug
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin