Bredli Kuper i Suki Voterhaus planiraju bebu

Bredli Kuper i Suki Voterhaus planiraju bebu

Autor: | 08/10/2013

0


Bredli Kuper i Suki Voterhaus planiraju da imaju dete.
Ovaj 38-godišnji glumac, koji je potpuno opčinjen 17 godina mlađom manekenkom, spreman je da zasnuje porodicu sa zvezdom sa kojom je započeo vezu u februaru ove godine.
- Bredli i Suki razgovarali su o tome da dobiju dete sledeće godine. Nerazdvojni su i Suki je priznala prijateljima da sve češće razmišlja o deci. A Bredli nikada nije krio da želi da bude otac - otkrio je izvor blizak srećnom paru.
Bredli je još ranije otkrio da jedva čeka da postane tata, te da se nada da će sa svojom decom imati isti onakav odnos kakav je njegov otac, pokojni Čarls Džej Kuper imao sa njim.
- Naravno da razmišljam o tome da postanem otac. Nadam se da ću iskusiti to u svom životu. Video sam koliko je mog oca usrećilo to što je imao decu, zato se nadam da će to biti deo mog puta. Tokom života prolazite kroz razne faze, a mislim da je očinstvo potpuno normalan sledeći korak - ispričao je Kuper.
Bredli i Suki upoznali su se na dodeli Elle Style Awards u februaru i od tada se ne razdvajaju. Više puta viđeni su kako u javnosti razmenjuju nežnosti i uživaju u vremenu koje provode zajedno. Par se trenutno nalazi na Havajima, gde uživaju u odmoru, talasima i jedno u drugom.

Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin