Karmen Elektra: Tajna romansa sa 25-godišnjom zvezdom

Karmen Elektra: Tajna romansa sa 25-godišnjom zvezdom

Autor: | 08/10/2013

0


Karmen Elektra tajno se viđa sa Maksom Džordžom.
Ovaj 25-godišnjak i 41-godišnja lepotica iz "Čuvara plaže" tokom poslednja dva meseca održavaju romansu, viđajući se u Los Anđelesu, gde je Maks sa svojim bendom "The Wanted" snimao rijaliti "The Wanted Life". Ipak, njih dvoje uspevali su da umaknu paparacima.
- Čim su se videli prvi put razmenili su brojeve, jer su se veoma dopali jedno drugom. Maks joj je potom prvi poslao poruku. Ubrzo su počeli tajno da se sastaju kad god su im poslovni rasporedi to dozvoljavali - otkrio je izvor blizak mladoj zvezdi, te dodao razlog iz kojih nisu želeli da se za njihovu vezu zna:
- Maks je bio veoma besan kada je Jasmin Lenard, bivša devojka Sajmona Kauela, ispričala medijima da se viđaju. Zato, brine da bi ponovo mogao da se nađe u toj poziciji. On nije od onih muškaraca koji će se hvaliti ženama sa kojima je spavao, zato ne oprašta kada žene to same rade.
Maksov prijatelj dodao je i da su njegovi drugari iz benda ljubomorni zbog toga što je uspeo da zavede takvu lepoticu kakva je Karmen.
- Čak je i on sam rekao da mu je ovo možda najveći zavodnički uspeh - dodao je.
Maks je bio u vezi sa Lusi Meklenburg, a pre nje bio je veren za glumicu Mišel Kigan.
Karmen se dva puta udavala, najpre za košarkaša Denisa Rodmana, od kog se ubrzo razvela, a potom i za gitaristu Dejva Navara, ali je i taj brak okončan 2007, nakon pet zaejdničkih godina. Bila je verena za Roba Patersona, a takođe se zabavljala sa Sajmonom Kauelom.


Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin