Ešli Džad i Dario Frančiti: Nesreća ih ponovo zbližila

Ešli Džad i Dario Frančiti: Nesreća ih ponovo zbližila

Autor: | 10/10/2013

0


Ešli Džad podgrejala je šuškanja da će se pomiriti sa bivšim suprugom Dariom Frančitijem.
Naime, glumica, koja je u januaru najavila razvod od profesionalnog vozača auto-trka nakon 11 godina braka, pojurila je u bolnicu nakon što je on u nedelju ozbiljno povređen u sudaru na Hjuston Grand Priju u Teksasu. Ovaj nemili događaj zbližio je ponovo bivši par.
- Nešto dobro izašlo je iz ove užasne nesreće. Približilo je Darija i Ešli, i sada su na dobrom putu da prevaziđu probleme. Oni se i dalje mnogo vole i Ešli je bila slomljena kada je čula za udes koji je Dario imao. Plakala je i molila se da se izvuče - ispričao je izvor blizak paru.
Ubrzo nakon Dariove nesreće, Ešli je zahvalila fanovima na podršci.
- Hvala vam na molitvama za Darija - napisala je, a kasnije dodala:
- Neverovatna je vaša podrška, briga i molitve. Hvala vam svima.
Prijatelji para bili su šokirani kada je 45-godišnja glumica najavila razvod od 40-godišnjeg reli vozača, koji je u ovom udesu zadobio teške povrede - slomljen članak na nozi, dve frakture kičme i potres mozga.
- Mnogo su se svađali oko gluposti. Odjednom bi otpočeli svađu oko nesporazuma, pred gomilom ljudi. Onda, posle par minuta, sve bi bilo ok među njima - otkrili su poznanici para kada je saopšteno da se razvode, ali su i Ešli i Dario insistirali na tome da će uvek biti porodica.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin