Ana Pendić-Radoš: Dani sreće uz našu Saru

Ana Pendić-Radoš: Dani sreće uz našu Saru

Autor: | 11/10/2013

0


Lepa voditeljka televizije "Pink", Ana Pendić-Radoš, u bolnici "Dragiša Mišović" na Dedinju, donela je na svet svoje prvo dete, prelepu kćerku, kojoj su ona i njen suprug dali ime Sara. Ponosni otac Vojkan, rođenje deteta proslavio je sa najbližim prijateljima u porodičnom domu, koji su nedavno renovirali kako bi sve prilagodili potrebama novorođenčeta. Dečju sobu su s posebnom pažnjom uređivali, tako da će njihova mezimica uživati u nežnim, pastelnim tonovima svog kutka. Zgodna voditeljka veoma brzo se oporavila od porođaja carskim rezom.
- Izuzetno smo srećni jer je naša porodica bogatija za još jednog člana - kaže za Hello! nasmejana majka.
Tokom trudnoće Ana je bila aktivna trudnica i nije zapostavljala poslovne obaveze i druženje sa prijateljima. Proteklih devet meseci s uzbuđenjem je iščekivala dan kada će ugledati svoje dete. Najveća podrška joj je bio suprug Vojkan, sa kojim se pre dve godine venčala u manastiru Vavedenje, na Senjaku. Nakon romantičnog venčanja i intimnog slavlja u restoranu "Julieta", Ana i Vojkan su se prepustili svojoj ljubavi i uživali u medenom mesecu. Zaljubljeni par jedva je čekao da dobije prinovu, a srećna vest o Aninoj trudnoći ih je beskrajno obradovala. Vest da će dobiti devojčicu posebno je obradovala Anu, i tom prilikom za "Hello!" je rekla:
- Svakako ću se bolje snaći sa mazanjem noktiju i pravljenjem frizura, nego sa igranjem fudbala. Vojkanu je od početka bilo svejedno da li ćemo dobiti sina ili kćerku.

Posle porođaja zgodna voditeljka provela je tri dana u porodilištu, tokom kojih se ni na trenutak nije odvajala od svoje mezimice Sare. Novi koncept porodilišta, u okviru bolnice "Dragiša Mišović", podrazumeva da majka i beba budu stalno zajedno, a predusretljivo medicinsko osoblje je na usluzi, tokom dvadeset četiri sata, za bilo kakvu pomoć, pitanje ili savet.
- Osećamo se odlično i Sara i ja, od prvog trenutka smo zajedno, što je, da budem iskrena, malo naporno, ali sam mnogo toga naučila, pa svim budućim majkama preporučujem da isprobaju ovaj koncept - kaže Ana.
Vidno uzbuđeni otac, direktor IT sektora na televiziji "B92", izveo je suprugu i dete iz bolnice. U divnoj roze nosiljci malena Sara Radoš stigla je u dom na Novom Beogradu, gde su je dočekale ponosne bake i deke, tetke i strine, koji će u narednom periodu sigurno biti od pomoći mladim roditeljima.

Piše Jelena Vlahović, Life Content
Foto Janko Petković, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin