Marijana Mateus: Nemili događaj poremetio rođendanske planove

Marijana Mateus: Nemili događaj poremetio rođendanske planove

Autor: | 13/10/2013

0

Modna kreatorka Marijana Mateus, posle saobraćajne nesreće koju je izazvala u centru Beograda, kada se sudarila sa "jugom 45", u kome je bio bračni par sa dvogodišnjim detetom, zbog unapred zakazanih obaveza morala je da otputuje iz Beograda. Iako su u udesu svi ostali nepovređeni, zgodna dizajnerka bila je vidno potresena. Kako kaže njena bliska prijateljica, posle nemilog događaja, Marijana je bila van sebe i bilo joj je žao ljudi na koje je nesmotreno naletela.
Dan posle neprijatne situacije u saobraćaju, Marijana je otputovala u London, gde je imala zakazane poslovne aktivnosti, a gde je trebalo da proslavi četrdeset drugi rođendan. Nažalost, nedavni incident u saobraćaju poremetio joj je planove, te je odustala od velike žurke koju planirala. Pošto je bila neraspoložena, rešila je da se opusti u društvu svoje dece: dvadesettrogodišnje kćerke Dijane, tri godine mlađeg sina Aleksandra i šesnaestogodišnje Anđele, sa kojima je povodom "svog dana" otišla u jedan luksuzni restoran na ručak. Nakon što su čuli šta se desilo, deca poznate kreatorke jedva su čekala da vide svoju majku u Londonu, gde žive, kako bi se uverili da je sa njom sve u redu. Čim su je ugledali, skočili su joj u zagrljaj i dugo je grlili i ljubili. Pored dece i članova porodice, atraktivnoj četrdesdvogodišnjakinji podršku je pružio i njen emotivni partner, švajcarski biznismen Patrik, sa kojim je skoro tri godine u vezi. Pošto je uz svoje najmilije donekle uspela da povrati poljuljan mir, za magazin "Hello!" Marijana Mateus je ispričala kako se oseća posle neprijatnosti koju je doživela.
- Sreća je da vreme leči sve. Stres koji sam doživela tog dana kada sam imala udes mnogo je manji. Nažalost, nisam bila raspoložena za proslavu rođendana, što sam planirala, pa sam dan mog rođenja obeležila ručkom sa decom i najbližim prijateljima u jednom restoranu u Londonu. Nemila situacija, koja mi se desila, ipak je bila sreća u nesreći, a ja sam je shvatila kao upozorenje sa neba da malo usporim - iskreno kaže za "Hello!" Marijana Mateus.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još