Nadin Kojl: Otkrila ko je otac njenog deteta

Nadin Kojl: Otkrila ko je otac njenog deteta

Autor: | 14/10/2013

0

Nadin Kojl potvrdila je da je njen bivši verenik Džejson Bel otac njenog nerođenog deteta. Pevačica grupe "Girls Aloud" otkrila je da se pomirila sa bivšim ragbistom i priznala da je očekivala da svi pretpostave da je on otac deteta, uprkos tome što to nije direktno rekla kada je u avgustu objavila vesti o trudnoći.
- Mislim da smo mi jednostavno zaboravili da svima kažemo da smo zajedno. Kada sam rekla da sam trudna, zapitala sam se zašto se svi pitaju ko je otac - rekla je Nadin, koja je sa Džejsonom bila u vezi od januara 2008. do marta 2011. godine, pre nego što su obnovili svoju romansu.
- Nikada nisam osteio ovakvo uzbuđenje u životu. Saznanje da čekamo bebu podiglo je sve na viši nivo - rekao je Džejson.
Dvadesetosmogodišnja pevačica priznala je da je bila šokirana kada je otkrila da je trudna, i istakla da je uvek mislila da ne postoje šanse da ona bude prva članica njene grupe, koju čine i Šeril Kol, Sara Harding, Nikola Roberts i Kimberli Volš, koja će postati majka.
- Druge devojke su oduvek želele bebe, a ja sam govorila da nema šanse... Ovo je definitivno bio šok, ali sam zaista srećna.

Izvor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još