Milica Vukliš je nova Mis Srbije

Milica Vukliš je nova Mis Srbije

Autor: | 16/10/2013

0


Milica Vukliš pobednica je ovogodišnjeg takmičenja za "Miss Srbije". Osamnaesto takmičenje po redu za lepoticu Srbije građani naše zemlje pratili su uživo televiziji Pink. Za prvu pratilju proglašena je Arnela Zeković, dok je titulu druge pratilje ponela Jovana Maksimović.

misica

Domaćica manifestacije i ove godine bila je vlasnica kompanije “Miss Yu” Vesna da Vinča, a program takmičenja vodili su Nina Lečić i Darko Panović, a sve prisutne su u pauzama zabavaljali nastupi pevačice Lee Savin i Ljupke Stević.

Članovi žirija na ovogodišnjem takmičenju bili su Ogi Radivojević, Boško Janković, Čedomir Štrbac, Žarko Stojanović, Bata Spasojević, te i žiri sačinjen od novinara.

Mlade lepotice prošetale su pistom u raskošnim kreacijama Peđe Nerića, a potom i u srebrno-ljubičastim kupaćim kostimima. Kasnije su se lepotice pojavile i u dugim belim glamuroznim haljinama kreatorke Marije Šabić, sa srebrnim nakitom Borislava Žakule. 

U periodu dok je žiri odlučivao o pobednici koja će predstavljati Srbiju na svetskom takmičenju lepote sledeće godine, publiku je zabavio nastup Nenada Kneževića Kneza i njegove ćerke Ksenije, kao i pevača Ace Pejovića. 

Brojne poznate ličnosti prisustvovale su ovom glamuroznom događaju, kao što su “Modelsica” Sindi, Maja Volk, Ceca Kitić, Vesna Jugović, Danica Maksimović, Vesna Cukić...

prva pratilja

Prva pratilja - Arnela Zeković

druga pratilja

Druga pratilja - Jovana Maksimović

Tekst: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti