Timbaland: Supruga slavnog producenta podnela papire za razvod

Timbaland: Supruga slavnog producenta podnela papire za razvod

Autor: | 17/10/2013

0

Monik Mosli, supruga slavnog muzičkog producenta Timbalanda, podnela je papire za razvod njihovog braka. Monik je u dokumentima podnetim sudu zatražila od svog uskoro bivšeg supruga novčano izdržavanje za njihovu petogodišnju kćerku, ali i za njeno desetogodišnje dete koje ima iz prethodne veze. Ona je navela da je Timbaland "javno i privatno to dete proglasio svojim".
Prema sudskim dokumentima, Monik traži da producent plaća i alimentaciju, životno osiguranje, privatne škole i letnje kampove, letovanja i druge troškove za decu. Ona tvrdi da je njena finansijska situacija toliko loša da je morala da pozajmi novac od prijatelja kako bi platila advokate, te da bi Timbaland, čije je pravo ime Timoti Mosli, trebalo da nastavi da je finansijski izdržava tokom trajanja razvoda.
Timbaland je najpoznatiji po saradnju sa Džastinom Timberlejkom i stvaranju hitova poput "Cry Me A River" i "SexyBack", a njegovo bogatstvo procenjuje se na 80 miliona dolara. On i Monik venčali su se 2008. godine, nakon što su u novembru 2007. dobili kćerkicu.

Izvor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin