Kejti Peri: Bila sam zaljubljena u Džona Majera i pre nego što smo počeli vezu

Kejti Peri: Bila sam zaljubljena u Džona Majera i pre nego što smo počeli vezu

Autor: | 23/10/2013

0

Kejti Peri otkrila je da je bila zaljubljena u svog sadašnjeg dečka Džona Majera i pre nego što su počeli da se zabavljaju. U razgovoru za magazin "W", na pitanje da li gaji simpatije prema nekoj poznatoj ličnosti, lepa pevačica je odgovorila:
- Ja se zapravo zabavljam sa mojom simpatijom. Bila sam zaljubljena u njega veoma dugo, a igrom slučaja mi odgovaramo jedno drugom.
Kejti, koja je bila udata za komičara Rasela Brenda, kaže da se ne kaje zbog ovog braka i pored toga što se završio razvodom.
- Uživala sam u braku. To je bilo novo, zabavno, uzbudljivo putovanje. Ali, sviđaju me se stvari ovakve kakve jesu sada i mislim da se sve dešava s razlogom.
Kejti je govorila i o svojim omiljenim filmovima, pa je tako otkrila da najviše voli da gleda romantične komedije, poput "Titanika" i "Beležnice" iako je skoro uvek rasplaču. I sama se okušala u svetu glume, pozajmljujući glas u crtanom filmu "Štrumpfovi".
- Želim da glumim ali mrzim da ustajem ujutru. Kada me je jedan producent pitao da li želim ulogu, odgovorila sam mu da sam prava devojka za taj posao, sve dok snimanje ne počinje pre 11 sati. U suprotnom, nisam zainteresovana - našalila se ona, te dodala:
- Živim život kao rok zvezda i ne idem u krevet pre 4 ujutru. Prava sam noćna ptica. Ali uvek kažem, ako Ridli Skot želi da me angažuje da u filmu "Blade Runner 2" glumim Rejčel, za to sam apsolutno dostupna.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin