Ivan Bosiljčić: Serija nezgoda na predstavama

Ivan Bosiljčić: Serija nezgoda na predstavama

Autor: | 29/10/2013

0

Ivana Bosiljčića je poterao maler. Poznati glumac prvo je u sredu jedva izbegao pad sa visine od nekoliko metara, a u četvrtak je tokom izvođenja predstave povredio nos.
U predstavi "Zona Zamfirova" koja se igra u "Pozorištu na Terazijama", Ivan Bosiljčić u ulozi Maneta u jednoj sceni ulazi u veliki luster u kome peva, pa se taj luster podiže i visi tokom izvođenja songa.
Međutim, jedna od dve sajle koje drže konstrukciju se te večeri otkačila i to tokom uzdizanja lustera ka plafonu. Luster je nakon pucanja sajle počeo da se spušta iz vazduha na pozornicu, a publika, koja je takođe primetila da se nešto opasno dešava, za trenutak je zanemela.
- Bosiljčić se ohladio od straha, ali je istovremeno i pokazao da je pravi profesionalac jer nije izašao iz uloge i odigrao je predstavu do kraja - kaže jedan od svedoka ove dramatične scene.
Ali, to nije sve. Novi peh popularnom glumcu dogodio se već naredne večeri u istom pozorištu dok je glumio u mjuziklu "Cigani lete u nebo". Tokom izvođenja koreografije u jednoj sceni Ivan se slučajno sudario sa kolegom na bini i zadobio povredu nosa. Nos mu je od udarca poprilično natekao, što glumca nije omelo da završi scenu, ali je odmah posle završetka predstave potražio pomoć lekara.
Ovo nije prvi put da se Bosiljčić namučio sa povredama na sceni. Pretprošle sezone dok je igrao u komadu "Maratonci trče počasni krug" ramena su mu bila potpuno ukočena, ali je on uspeo nekako da savlada i tu prepreku.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin