Jelena Tomašević: Rođendanska želja za proširenjem porodice

Jelena Tomašević: Rođendanska želja za proširenjem porodice

30/10/2013

0

Pop pevačica Jelena Tomašević svoj 30. rođendan proslaviće radno - koncertom u jednom beogradskom klubu, ali je pre toga odlučila da ipak napravi malo slavlje. Ona je juče prijatelje, ali i novinare počastila tortom, ali i dobrom zabavom. Kaže, već zna šta želi kao poklon
- Svi su mi poželeli još jedno dete, a iskreno, poželela sam i sama sebi to isto. Mislim da je vreme i da bi bila idealna razlika između Nine i druge bebe, budući da ona sada ima godinu i devet meseci. Iako to ne može da se isplanira, jako bismo voleli da nam se desi. Volela bih da dobijem dečaka, zato što ja imam starijeg brata. Razlika između nas dvoje je tri godine. Imamo predivan odnos i znam šta znači imati nekoga, odrastati pored nekoga... Volela bih da Nini podarim batu ili seku, ali smatram da bi bilo idealno da bude bata, pošto seku već imam - rekla je za "Blic" kroz smeh Jelena.
Na komentare da sa godinam izgleda sve lepše ona kaže da takvi komplimenti prijaju, ali da zasluge pripisuje suprugu i ćerki.
- To sigurno ima veze sa Ninom koja je ulepšala moj život na najlepši mogući način, sa brakom koji mi očigledno prija. Imam divne prijatelje i društvo koje mi ulepšava dan.
Pevačica kaže da njena dvogodišnja ćerka likom više podseća na Ivana, dok je po temperamentu sličnija njoj.
- Svi kažu da Nina više liči na Ivana, mada, moram priznati da je talentovanija za pevanje nego za glumu. Izvlači te visoke tonove, vrišteće (smeh). Izmišlja neke melodije, izmišlja reči..., i to jako smešno zvuči. Povukla je talenat na moju porodicu budući i da moj rođeni brat Darko odlično peva. Volela bih da s njim snimim duet, ali još nismo našli adekvatnu pesmu. Njega trebate da čujete. Odličan je pevač.
Jelenin suprug, glumac Ivan Bosiljčić, nedavno je čak na dve predstave doživeo pehove. Najpre umalo da strada u toku jedne scene gde je bio zakačen na viseći luster, a potom se sudario sa kolegom i povredio nos.
- Ništa mu, hvala bogu, ne fali. Sve je u redu. Ništa ozbiljno se nije desilo, on je profesionalac i navikao je na takve stvari jer se pehovi dešavaju svima, gotovo na svakoj predstavi - rekla je Jelena.

Izvor: Blic
Foto: M. Perić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin