Biljana i Dragutin Topić: Izabrali ime za novog člana porodice

Biljana i Dragutin Topić: Izabrali ime za novog člana porodice

Autor: | 04/11/2013

0

Uspešna atletičarka Biljana Topić, iako se porodila pre nešto više od mesec dana i na svet donela zdravu devojčicu, do prošle nedelje nije izabrala ime za dete. Ona i njen suprug, proslavljeni atletičar Dragutin Topić, u poslednjem trenutku odlučili su da svojoj novorođenoj bebi daju ima Sofija, što se jako dopalo i njihovoj starijoj kćerki Angelini. Roditelji dugo nisu mogli da odluče kako da nazovu svoju devojčicu, a to su uradili posle četrdeset dana, koliko traje zakonski rok.
- Dugo smo "većali" kako da nazovemo dete jer nismo mogli da se odlučimo. Članovi porodice i mnogobrojni prijatelji zapitkivali su nas koje ćemo ime dati našoj maloj mezimici. Jednoglasno smo odlučili da drugu kćerku nazovemo Sofija - kaže za „Hello!“ Biljana, koja se bez ikakvih problema snašla sa novim obavezama oko bebe.
- Mada sam umorna i neispavana, veoma sam srećna. Posle mog porođaja, Dragutin je boravio u inostranstvu, pa sam se ja sama starala o naše dve kćerke. U isto vreme Angelinu spremam za školu, bebu presvlačim, hranim i sve ukrug - sa osmehom kaže naša poznata sportistkinja.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još