Kanje Vest: Uveren da će on i Kim Kardašijan postati najmoćniji par na svetu

Kanje Vest: Uveren da će on i Kim Kardašijan postati najmoćniji par na svetu

Autor: | 08/11/2013

0


Kanje Vest ubeđen je da će on i Kim Kardašijan postati najuticajniji selebriti par na svetu.
Ovaj 36-godišnji reper želi da nadmai popularnost Džej Zija i njegove supruge Bijonse Nouls, koji su se prethodnog meseca "okitili" titulom najmoćnijeg para na svetu, po izboru Vanity Fair magazina.
- Kanje je rekao da će njih dvoje biti najmoćniji par na svetu. On iskreno veruje da će biti popularniji od njihovih bliskih prijatelja, Džej Zija i Bijonse - otkrio je izvor blizak muzičaru.
Kanje, koji sa Kim ima četvoromesečnu kćerkicu Nort, pomaže zvezdi rijalitija "Keeping Up with the Kardashians" da promeni sliku o sebi u javnosti i to tako što će pratiti primer Bijonse.
- To je jedan od razloga zašto je Kanje ubedio Kim da promeni i boju kose. Smatra da ju je tako izdigao iz rijaliti zvezde u internacionalnog superstara. Bijonse veoma vodi računa o tome kako se predstavlja u javnosti i putem društvenih mreža. Zato sada Kim ide njenim stopama, retko koju fotografiju postavlja na tviter, posebno kćerkice Nort, a i one koje objavi pre toga mora da odobri Kanje. On svime upravlja, ali iza scene.
Kim (33) zbog Kanjeovog odnosa prema njoj ima problema i sa starim prijateljima, budući da oni misle da Vest previše utiče na nju i menja je u nešto što ona nikada nije želela da postane. Zato joj je još važnije da postane najbolja prijateljica sa Bijonse.
- Kim je uverena da će njih dve biti najbolje prijateljice, ali ona mora da shvati da one nisu toliko bliske i da nikada neće biti. Bijonse je potpuno drugačija od Kim, u potpuno drugoj "zvezdanoj zoni" i jedino gde i kada mogu da se vide je preko svojih muževa ili na nekom događaju.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti