Snežana Babić Sneki: Pobednica pete emisije "Tvoje lice zvuči poznato"

Snežana Babić Sneki: Pobednica pete emisije "Tvoje lice zvuči poznato"

Autor: | 10/11/2013

0


Iako je nakon glasanja žirija bilo veoma tesno između Borisa Milivojevića i Snežane Babić, blagu prednost koju je pevačica imala, kolege su pretvorile u sigurnu pobedu. Većina učesnika muzičkog šoua složila se da je Sneki izvela najbolju imitaciju, mnogi su hvalili njen trud, posvećenost i pevanje na engleskom, te joj dodelili maksimalnih pet bodova.

Pevačica se zahvalila svima i naglasila da će svoju nagradu od 1.000 evra donirati dečjoj bolnici u Tiršovoj.

Aleksa Jelić se našao u ulozi Vlade Georgieva. Peva "Nisam ljubomoran".

- Izazov je imitirati njegovu boju glasa. Neću moći da stojim mirno, nego ću se razigrati - rekao je Jelić.
- Možda kada vidi ovo, Vlado će da počne da đuska - rekao je Jelić.
- Ti si pretalentovan momak i to je istina, međutim ja mislim da Vlado nije za života imao ovoliko pokreta. Tebi je bilo teško da budeš statičan i to je jedina zamerka - rekla je Marija.
- Ovo je bio razigran Vlado. Boja glasa mi nije bila kao Vladina, ali moraš da se potrudiš više. Meni je žao nema imitacije koje su izazovnije. On je jako razigran - rekla je Katarina.
- Očigledno se Aleksi puno igra. Ovo je bilo sve samo ne Vlado Georgiev. Vlado ne bi tako - rekla je Marija Mihajlović.
- Niđe veze sa Vladom Georgiev, ali suštinski si otpevao Vladinu pesmu. Više sreće u sledećoj epizodi - rekao je Ivan.

Ana Kokić izvodi poznatu kompoziciju Eltona Džona i to radi zaista odlično. Potpuno se uživela u ulogu, glas je dovela do savršenstva. Knez je izveo kompoziciju od grupe Queen i imao je verovatno jednu od najboljih maski ove večeri. Željko Šašić standarno dobar i zapažen nastup, ovaj put u ulozi Eksl Rouza, što mu i nije bilo teško jer poseduje velike glasovne mogućnosti.

Sara Jovanović je dobila pesmu mentorke Aleksandre Radović. Peva njenu baladu "Kao so u moru".
- Napokon nešto emotivno, iskreno. Bože pomozi da sve to bude dobro - rekla je Sara pre nastupa.

Najavljen je Boris Milivojević kao Halid Bešlić i pesma "Miljacka", a na sceni se u stvari pojavio pravi Halid Bešlić. Kada se na sceni pojavio Boris u liku Ivice Dačića, poznat kao veliki ljubitelj pesme "Miljacka", nastala je prava euforija u studiju.

Goca Tržan je treći put za redom bila "muško". Ovog puta našla se u ulozi pevača "Plavog orkestra" Saše Lošića Loše i peva i pleše uz taktove čuvene "Suade".
- Meni je suđeno da budem muško. Uopšte mi nije teško, ja sve zadatke ispunjavam. Ja sam slušala Bajagu pre nego Lošu - rekla je Goca.

Skaj Vikler je otpevao Molitvu, pesmu Marije Šerifović. Skaj je na sceni bio potpuno čaroban u koži specijalne članice žirija Marije Šerifović dok je pevao pobedničku pesmu Evrosonga "Molitva". Sve je bilo kao u Helsinkiju 2007. što je publika pozdravila ovacijama, a sama Šerifovićka velikim naklonom i rečima strava, strava.

Za Tamaru Dragičević kao da su rezervisane uloge seksepilnih dama estrade. Ovog puta glumica je ušla u lik Jelene Rozge, a izvela je njenu pesmu "Žena, majka,kraljica". "Njena boja glasa je slična mojoj, nekako malo viša. Veoma sam sigurna u sebe", rekla je pre nastupa Tamara.

Snežana Babić kao Madona od dva metra. Super Sneki otvorila je šou imitirajući Madonu. Ona peva "Like a Prayer".
- Biće veoma teško igrati i pevati, ali ja to volim - rekla je Sneki pre nastupa. Publika je na nogama oduševljena interpretacijom.

Sneki po prvi put prelazi na englesko govorno područje budući da joj je dodeljena uloga pop kraljice Madone. Aleksa Jelić postaje romantični Barba - Vlado Georgiev, a Boris Milivojević odlazi u narodnjački fazon Halida Bešlića. Tamara glumi seksi cicu obučenu u Jelenu Rozgu, dok Ani Kokić po treći put zaredom zapada komplikovana transformacija i uloga muškarca - bila je Psaj, pa Pavaroti, a sada je Elton Džon. Goca Tržan ne mora da skida Džonsonov kačket sa glave pošto imitira Sašu Lošića, Knez se hvata u koštac sa rakošnim vokalom Fredija Merkjurija, a Sara uskače u kožu Aleksandre Radović. Skaju je pripala nezahvalna imitacija Marije Šerifović pošto nastup izvodi pred njenim očima, mada ni Šašiću neće biti lako da uhvati eksplozivnu energiju Aksl Rouza.

IMG_2818

IMG_2841

IMG_2882

IMG_2871

IMG_2927

IMG_2896

IMG_2956

IMG_2946

IMG_3008

IMG_2977

IMG_2987

IMG_3064

IMG_3048

IMG_3115

IMG_3123

IMG_3135

IMG_3073

IMG_3203

IMG_3183

IMG_3248

IMG_3243

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin