Sve toalete sa dodele MTV nagrada u Amsterdamu

Sve toalete sa dodele MTV nagrada u Amsterdamu

Autor: | 11/11/2013

0

U nedelju, 10. novembra, MTV je na još jednoj, jubuilarnoj 20. po redu dodeli EMA nagrada, ovoga puta i "jubilarno" protresao Amsterdam - a kroz ovo veče za pamćenje nas je vodio očekivano zabavni Redfu iz dueta LMFAO, koji je odmah, u neizbežnim kupaćim gaćama, podigao publiku na noge izvođenjem pesme "Let's Get Ridiculous", a Redfoo je i zvanično ušao u istoriju kao prezenter koji je promenio najviše garderobe na bilo kojim EMA dodelama do sada.

Osim nagrada, najvažnija stvar na EMA dodelama su nastupi - a tu je spisak apsolutno impresivan. Ovogodišnja VMA zvezda Majli Sajrus je i na svom EMA nastupu predstavila izvođenje o kojem će se pričati - kako je i najavila, nastup je inspirisan vanzemaljcima, a u "mega-tverkingu" za vreme izvođenja pesme "We Can't Stop" joj se pridružila internet zvezda Litl Britni, dok je neumorna Majli nastavila da igra u publici i kasnije ponovo preuzela binu izuzetnim i veoma emotivnim izvođenjem svog aktuelnog hita, pesme "Wrecking Ball", za koju je ona i odnela nagradu u prestižnoj kategoriji Best Video. Ipak nije sve moglo da prođe bez kontroverzi, s obzirom da je Majli u jednom trenutku pred auditorijumom zapalila džoint i povukla dim.

Kejti Peri, dobitnica ovogodišnje EMA Best Female nagrade je takođe predstavila pesmu "Unconditionally" - od "gigantske Kejti" koja visi 10 metara iznad publike pa do "laserske Kejti", i ovo je nastup o kojem će se dugo pričati. Elegantni Bruno Mars, vlasnik laskave Best Song nagrade, predstavio je izuzetno izvođenje pesme "Gorilla" u pratnji sjajnog benda i plesačke tačke na šipci, dok se kolega Robin Thicke odlučio za predstavljanje pesme "Feels Gold" u društvu i bukvalno "zlatnih i srebrnih" devojaka, da bi mu se kasnije u izvođenju poznatog hita "Blurred Lines" pridružila Igi Azalia.

The Killers, koji su dve večeri ranije već "razvalili" Amsterdam izuzetnim nastupom u klubu Paradiso, predstavili su izvođenja pesama "Shot at the Night" i "Mr. Brightside" u maniru stadionskih nastupa iz 70-tih godina, dok su se Kings Of Leon odlučili za spektakularnu pirotehniku u izvođenju pesme "Beautiful War". Icona Pop su predstavile - naravno - svoj nezaobilazni hit "I Love It", Imagine Dragons su nastupili u Music Hallu i predstavili izuzetnu verziju pesme "Radioctive", a mega-žurka se paralelno odvijala u klubu Melkweg, gde su Afrodžek, Snup Lajon i 7 Days Of Funk, između ostalog, predstavili i zajedničku verziju pesme "Gin and Juice". Naravno, tu je bio i gost iznenađenja i dobitnik čak dve ovogodišnje EMA nagrade, Best Hip-Hop i Global Icon - jedinstveni Eminem, dobitnik neverovatnih 14 EMA nagrada, se predstavio izvođenjem pesama "Berzerk" i "Rap God".


Autor: Life Content
FOTO: TANJUG

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti