Mišel Fajfer i Robert de Niro u novom filmu Lika Besona

Mišel Fajfer i Robert de Niro u novom filmu Lika Besona

Autor: | 14/11/2013

0

Film "Malavita" francuskog reditelja Lika Besona, sa Mišel Fajfer, Robertom de Nirom i Tomijem Li Džounsom u glavnim ulogama, snimljen je prema humorističkom romanu francuskog pisca Tonina Benakvista. Ovo je priča o jednoj neobičnoj porodici, u kojoj svi članovi moraju da se kriju od mafije, a ujedno i da se suočavaju sa izazovima svakodnevnog života.
Oskarovca Roberta De Nira privukla je interesantna tema i rado se prihvatio glavne uloge:
- Ovo je zanimljiv mafijaški žanr, baziran na knjizi. Iako priča deluje nadrealno, likovi se mogu pronaći i u stvarnom životu, pogotovo kada je reč o političarima - rekao je glumac koji se detaljno pripremao za ulogu istražujući i raspitujući se kod eksperata i novinara, koji se bave organizovanim kriminalom.
Glumac Tomi Li Džouns i reditelj Lik Beson su godinama prijatelji i već su sarađivali. Reditelj kaže da je reč o profesionalnom glumcu koji prihvata savete, ali ne gubi vreme. Tomi Li Džouns kaže da je divno je bilo na snimanju u Francuskoj.
- Nikada do sada nisam radio sa De Nirom, tako da je to bilo nešto što nisam mogao da odbijem - rekao je on.
Reditelj se nada da će publika lepo prihvatiti ovaj film:
- Zadovoljstvo je bilo snimati ovaj film. Želeli smo da bude najpre zabavan, iako je reč o ozbiljnoj temi - rekao je Beson, koga znamo kao reditelja filmova "Nikita", "Jovanka Orleanka", "Profesionalac", "Peti element"...
Film "Malavita" zatvorio je ovogodišnju "Cinemaniju", a od danas je i na redovnim bioskipskim repertoarima.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin