Milica Bursać: Otkriva planove za crkveno venčanje

Milica Bursać: Otkriva planove za crkveno venčanje

Autor: | 17/11/2013

0

Milica Bursać, voditeljka emisije "U zdravom telu, zdrav duh", koja se emituje na televiziji "B92", ističe da je veoma srećna jer pored sebe ima divnog partnera Jovicu Stojkovića, sa kojim je, pre nego što je započela ljubavnu priču, godinama radila zajedno na "Radio-televiziji Srbije". Tridesetsedmogodišnja televizijska voditeljka i njen deset godina stariji suprug pre tri godine dobili su sina Andriju, kome su nedavno upriličili proslavu rođendana. Srećni emotivni par za magazin "Hello!" otkriva da uskoro planira crkveno venčanje.
- Moj Jovica i ja planiramo da sklopimo crkveni brak. Taj svečani čin obavićemo u crkvi svete Petke na Kalemegdanu, jer je u njoj kršten naš sin, kao i ja, i skoro svi članovi moje porodice. Sveta Petka je slava mog supruga, tako da nema dileme gde ćemo se venčati - započinje razgovor za "Hello!" Milica Bursać, koja je uverena da pored sebe ima pravog muškarca sa kojim želi da provede ceo život.
- Onog trenutka kada sam shvatila da je Jovica zaista divan čovek, požrtvovan suprug i roditelj poželela sam da mu se pred Bogom zavetujem na večnu ljubav. Uverena sam da ćemo nas dvoje zauvek ostati zajedno. Zaista ne znam šta bi moglo da se desi, ko bi mogao da se pojavi u mom životu i šta da mi ponudi da bih odustala od naše ljubavi. Sigurna sam da bi me moj suprug podjednako voleo i u dobru i zlu. Stalno mi je jedna priča u glavi. Jedan deka svaki dan je dolazio u starački dom da hrani svoju ženu i kada su ga prijatelji pitali zašto dolazi da je hrani kad je ona senilna i ne zna ko je on, odgovorio je na to: "Ali, ja znam ko je ona". Od muškarca tražim tu vrstu požrtvovanja i vernosti. Jovica i ja smo dugo bili prijatelji i saradnici pre nego što smo počeli da se zabavljamo. On je znao sve moje vrline, kao i mane i slabosti, pred njim nikada nisam morala da glumim. Saznanje da je Jovica idealan muškarac za mene učinilo me je presrećnom. Za razliku od mene, Jovica nije bio euforičan jer je od prvog trenutka znao da ćemo jednog dana biti zajedno, osećao je to - kaže simpatična voditeljka.
Iako je potajno priželjkivala da rodi devojčicu, ističe da sada sina ne bi menjala ni za sto kćerki. Za razliku od supruga, ona želi da rodi još jedno dete.
- Andrija je predivan dečak koji obožava knjige i crtane filmove. Lepo je vaspitan, društven i voli da ide u obdanište. Nije preterno vezan za nas, tako da nemamo problema kada ga ostavljamo nekome na čuvanje. Međutim, u takvim situacijama mene ubija griža savest. Jovica i ja mnogo radimo i čini mi se da nedovoljno vremena provodimo sa našim sinom. Zbog toga moj suprug ne želi drugo dete, jer misli da ne bi bilo fer prema njemu. Ipak, ja bih volela da se opet ostvarim u ulozi majke. Jedna devojčica bi nam baš dobrodošla, a mislim da bi se i Jovica totalno raznežio kad bismo je dobili, samo to neće da prizna - iskrena je Milica koja napominje da je srećna i na profesionalnom planu jer radi posao koji voli.
- Moja emisija "U zdavom telu, zdrav duh" je moja sudbina. Mislim da ću je raditi do poslednjeg atoma snage. U ovom trenutku veoma mi je žao što nisam imala priliku da sa Aleksandrom Tijanićem razgovaram o stvarnim razlozima zbog kojih je odlučio da prestane da emituje moju emisiju na "Radio-televiziji Srbije". Žao mi je što je tu ružnu vest meni saopštio preko svojih saradnika, a ne lično. Sve sam mu oprostila, u dubini duše verujem da je bio dobar čovek. Po prirodi sam verna osoba, pa budući da sam petnaest godina radila na Nacionalnoj televiziji još sam srcem tamo, a razumom na televiziji "B92" - završava zgodna Beograđanka.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Foto: Mirko Tabašević

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin