Dženi Gart: Brzi krah nove ljubavi

Dženi Gart: Brzi krah nove ljubavi

Autor: | 20/11/2013

0


Dženi Gart razišla se sa dečkom nakon tri meseca veze.
Ova 41-godišnja glumica, najpoznatija po ulozi Keli Tejlor iz hit tinejdžerske serije devedesetih "Beverly Hills 902012", raskinula je sa Majklom Šimbom, nakon što je par zajedno proteklog vikenda boravio u Teksasu, kako bi pratili Grand Prix Formule 1.
Majkl, direktor medijske kompanije bazirane u San Francisku, vratio se kući ranije nego što je planirano, nakon svađe sa Dženi.
- Majkl ne živi u Los Anđelesu i bilo im je teško da održavaju vezu na daljinu, što je donelo nove probleme i rešili su da se raziđu - otkrio je izvor.
Par se prvi put pojavio zajedno u javnosti u aprilu na premijeri Comedy Central Roast glumca Džejmsa Franka. Kasnije su viđeni na romantičnom odmoru u Greenbrier rizortu u Zapadnoj Virdžiniji, gde su proslavili njegov rođendan.
Dženi se razvela od zvezde "Twilighta", Pitera Fasinelija u junu, iako od marta prošle godine nisu živeli zajedno. Par je bio u braku 12 godina i imaju tri kćerke - Luku (16), Lolu (11) i Fionu (7). Pre romanse sa Majklom, lepa plavuša bila je povezivana sa bubnjarom Džeremijem Salkenom.


Autor: Life Content
Foto: SIPA, FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin