Rene Zelveger: "Htela sam da neko vreme budem obična devojka, a ne slavna glumica"

Rene Zelveger: "Htela sam da neko vreme budem obična devojka, a ne slavna glumica"

Autor: | 24/11/2013

0

Američka glumica i producentkinja Rene Zelveger pažnju publike privukla je igrajući u filmu "Džeri Megvajer", a ulogom Bridžet Džouns, u filmu "Dnevnik Bridžet Džouns", kada je potpuno promenila izgled, jer se za potrebe role koju je tumačila ugojila više od deset kilograma, sasvim je osvojila srca ljudi. Zadivljujuće je koliko brzo može da se transformiše, od punačke do dame sa perfektnim stasom.

Na nedavnoj "Armanijevoj" reviji u Njujorku slavna glumica izgledala je zanosno, pokazavši svoj vitak stas. Naime, Rene je toliko smršala da je mnogi nisu prepoznali na crvenom tepihu na kome je, zadovoljna svojim novim izgledom, strpljivo pozirala brojnim fotografima. Mnogi su komentarisali da se četrdesetčetvorogodišnja glumica podvrgla plastičnim operacijama i tretmanima botoksom, ali Rene je to demantovala, otkrivši da su ljubav i manjak stresa u njenom životu zaslužni za to što blista. Vrsna umetnica u poslednje vreme sve ređe se bavi glumom, a sve više je posvećena rediteljskom i producentskom poslu.

- Bilo mi je potrebno da ostavim glumu po strani, bio mi je potreban mir i da neko vreme ne brinem o tome koju ću haljinu da obučem ili kako mi izgleda frizura na crvenom tepihu. Želela sam da predahnem od poslovnih putovanja. Prolazila sam kroz velike životne promene, htela sam da neko vreme budem obična devojka, a ne poznata glumica.

Rene je priznala da u godinama kada je njena karijera bila na vrhuncu zapravo nije bila srećna. Upravo u tom periodu njena brakorazvodna parnica sa kantri pevačem Kenijem Česnijem bila je u žiži interesovanja medija, jer je njen prvi brak okončan posle samo sto dvadeset dana od romantičnog venčanja na Devičanskim ostrvima. U tim trenucima Rene se osećala poniženo i brzo je zažalila zbog svoje impulsivne odluke da Keniju izgovori sudbonosno "da".

- Napravila sam najveću grešku u emotivnom životu, osetila sam da je taj brak promašaj. Imala sam drugačija očekivanja - bila je iskrena Rene kada se situacija oko razvoda stišala.

Njene tridesete obeležile su kratkotrajne romanse i povremeni flertovi sa poznatim kolegama - sa glumcem Bredlijem Kuperom i muzičarem Polom Makartnijem, sa kojim su je povezivali 2007. godine. Sličnost sa likom Bridžet Džouns, koji ju je proslavio u tom periodu života, bila je neverovatna.

Pre godinu dana Rene je daleko od očiju javnosti pronašla srodnu dušu, čoveka za koga veruje da je "gospodin pravi". Bluz gitaristi Dojlu Bremholu pripada zasluga što je slavna američka glumica ponovo zablistala u punom sjaju zadovoljne i zaljubljene žene. Njih dvoje su dokaz da se suprotnosti privlače, ona je sinonim za krhku, nežnu plavušu bez poroka, dok je njen izabranik zgodni buntovnik koji se u životu borio sa alkoholom i drogom. Zaljubljeni par planira da osnuje porodicu, a lepa glumica razmišlja i o mogućnosti usvajanja deteta. U međuvremenu, vraća se glumi, igraće ulogu samohrane majke u komediji "Četiri i po minuta", koju će sama režirati i producirati.

Piše: Jelena Vlahović

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još