Goga Grubješić: Utisci sa otvaranja kluba "Purobeach" u Dubaiju

Goga Grubješić: Utisci sa otvaranja kluba "Purobeach" u Dubaiju

Autor: | 24/11/2013

0

Uspešna Beograđanka Goga Grubješić nedavno je boravila u Dubaiju, gde je prisustvovala gala otvaranju jednog od najprestižnijih plažnih klubova na svetu "Purobeach".

Luksuzni hotel "Konrad" svoju ekskluzivnu ugostiteljsku ponudu obogatio je dovođenjem popularnog "Purobeacha" u svoj sastav, a gosti na otvaranju uživali su u jedinstvenom provodu.

- Otvaranje je trajalo od ranih popodnevnih sati do kasno u noć. Idealna temperatura od tridesetak stepeni, raznovrsni kokteli, jedinstvena "puro lounge" muzika bili su idealna uvertira da se mnogobrojni gosti osećaju relaksirano. Kako se bližila noć, tako se dnevna atmosfera pretvarala u pravi plažni noćni klub. Muzika didžejeva ubrzala je ritam, te je većina popodnevnih gostiju ostala i u večernjim satima kada su pristizale elegantno odevene zvanice. Bila je to mešavina ležernosti i elegancije, ali dres-kod nikoga nije opterećivao. Zanimljivo je da je specijalni poklon za sve bio nastup balkanskog benda "Al Jazeera" iz Niša, koji su svojom fjužn-haus muzikom sve podigli na noge - prenosi svoje utiske Grubješićeva, koja će ovo putovanje dugo pamtiti.

Tekst: Ivana Nikolić

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin