Ceca Ražnatović: I bosa i pocepana uvek ću pevati punog srca svojoj publici

Ceca Ražnatović: I bosa i pocepana uvek ću pevati punog srca svojoj publici

Autor: | 25/11/2013

0


Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pod utiscima je sa koncerata koje je u petak i subotu uveče održala u prepunoj dvorani novosadskog "SPENSa". Ceca u vojvođanskom gradu nije nastupala deset godina, pa je interesovanje za jednu od najvećih zvezda Balkana bilo ogromno, i rasprodat je rekordan broj karata za ovu dvoranu.

- Bilo je prelepo, nismo štedeli emocije ni publika ni ja. Dozivali su me sve vreme dok sam bila u bekstejdžu. Od toga sam se ježila i jedva sam čekala da istrčim pred njih - rekla je Ceca "Blicu" i dodala:
- Puna hala i hiljade ljudi koji vas podržavaju otopili bi i kameno srce. Nisam bila iznenađena situacijom jer sam znala da su koncerti potpuno rasprodati još pre mesec dana i da držim rekord, ali mi je uvek motiv više i ogromna poslovna i životna satisfakcija kad to doživim.

Tokom nastupa Novosađani su primetili da se pevačici pocepala haljina i da joj je spala minđuša, a Ceca je sa pesmom nastavila izuvši cipele.

- I bosa i pocepana, uvek ću pevati punog srca svojoj publici. Meni nije problem da usred koncerta izujem cipele kad osetim da su mi otekle noge, da me bole leđa i stopala. Mi pevačice u Srbiji i dalje ostajemo verne štiklama od dvanaest centimetara, dok svetske zvezde nastupaju u plesnim cipelicama sa malom štiklom - rekla je Ceca kojoj je podrška u dvorani bila sestra Helena, dok su pevačicina deca nastup propustila jer su na školovanju na Kipru.

- Helena je bila moj pratilac i moje najbolje društvo u putu, doduše, u povratku je zaspala - kroz smeh prepričava Ražnatovićeva, koja je tokom koncerta napravila šalu na račun svog emotivnog statusa i poručila da joj ljubavni život uzbudljiv kao u njenoj pesmi „Mrtvo more”.

Autor: Life Content
Izvor: Blic
Foto: Blic/Nenad Mihajlović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti