Vini Džons: Supruga i ja se borimo sa rakom kože

Vini Džons: Supruga i ja se borimo sa rakom kože

Autor: | 25/11/2013

0

Vini Džons otkrio je da su on i njegova supruga Tanja oboleli od raka kože. Četrdesetosmogodišnja britanska zvezda rekao je da je u februaru otkrio izaslinu za koju je otkriveno da je melanom, i koja je nakon toga uklonjena. Od tada je imao još dve operacije.
- Rak je najgora vest koju možete da čujete. To vas preplaši. Suočio sam se sa najvećim i najružnijim momcima na fudbalskom terenu i bio sam u lošim kafanskim tučama. Ali ovo je moj najgori i najstrašniji protivnik do sada - rekao je Vini, koji se po završetku fudbalske karijere okrenuo glumi i ostvario zapažene uloge u brojnim filmovima.
- Prvo sam pronašao kvržicu ispod oka. Nisam znao šta je u pitanju. Kada je doktor rekao da imam rak kože, najpre sam pomislio: "Koliko mi je još vremena preostalo?" Milion i jedna stvar mi je prošla kroz glavu. Do sada su odstranili tri dela i ja sam u konstantnom strahu da će se to ponovo pojaviti. Sve to mi je veoma teško palo - priznao je on.
Vini je dodao da se i njegova supruga bori sa rakom, koji joj je dijagnostikovan kao nuspojava lekova koje je uzimala nakon transplantacije srca koju je imala pre 26 godina.
- Od tada se bori sa svakojakim zdravstvenim problemima. Sada misle da je rak kože posledica lekova koje je uzimala nakon transplantacije srca. Kada se dese ovakve stvari, žene su snažnije. Odjednom sam od osobe koja joj je pomagala postao onaj kome je potrebna podrška. Sada se trudim da više poštujem i cenim svoju porodicu i prijatelje - zaključio je glumac.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: rak kože

Najnovije vesti