Kanje Vest: Kim je jedna od najlepših žena u istoriji čovečanstva

Kanje Vest: Kim je jedna od najlepših žena u istoriji čovečanstva

Autor: | 27/11/2013

0


Kanje Vest još jednom je sa oduševljenjem govorio o svojoj verenici Kim Kardašijan, rekavši kako je njihova priča nešto posebno, kao i da su morali da se izbore sa brojnim preprekama kako bi bili zajedno.
- Naša ljubavna priča je za sve vremena - rekao je on za jednu američku radio stanicu.
- Kad smo se prvi put sreli, osećam kako smo bili kao Romeo i Julija. Ona je rijaliti zvezda a ja sam reper a ljudi pričaju o tome na koji način se naši brendovi povezuju i šta tu ne štima. Muka mi je priče o brendovima. Zašto ne možemo da počnemo razgovor o ljubavi? Zašto ne počnemo razgovor pričom o Bogu? Zašto ne pričamo o porodici? Ne radi se ovde o brendiranju - rekao je Kanje.
On je zatim nahvalio Kim rekavši kako je ona jedna od najlepših žena sveta i da svi koji to ne misle samo zavaraju sebe.
- Okej dame i gospodo. Frizeri, modni dizajneri, arhitekte... Svi vi se ponašate kao da ona nije jedna od najlepših žena svih vremena! Pričam o celokupnoj istoriji čovečanstva! Volim je od prvog dana kad sam je video. Sećam se da sam je ugledao na jednoj slici sa Paris Hilton pa sam pitao prijatelja, 'Jesi li video ovu Kim Kardišon? Ko je Kim Kardišon' - ispričao je reper, priznavši da tad nije ni znao da izgovori njeno prezime.

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti