Robert Patinson: Mogućnost proslave Božića sa Kristen Stjuart

Robert Patinson: Mogućnost proslave Božića sa Kristen Stjuart

Autor: | 27/11/2013

0

Robertu Patinsonu je navodno nametnuto da odluči da li će za Božić ostati u Los Anđelesu sa svojom bivšom devojkom, Kristen Stjuart, ili će praznike provesti sa članovima svoje porodice u Londonu, koji navodno ne odobravaju obnavljanje romanse između glumačkog para.

Neimenovani izvor rekao je za časopis "Life & Style":

- On bi za Božić trebalo da otputuje u London, ali Kristen želi da on ostanje sa njom u Los Anđelesu. Potpuno je rastrzan.

Glumčeva porodica ne odobrava vezu sa Kristen, nakon što je ona javno uhvaćena u prevari, tokom afere sa rediteljem Rupertom Sendersom prošle godine, te se plaše da bi božićni praznici mogli da ožive staru iskru među mladim glumcima. Izvor je dodao:

- Oni ne mogu da podnesu Kristen i plaše se da Robert nikad neće uspeti da se odvoji od nje. Misle da nije dovoljno dobra za njega, ali on zbog nečega jednostavno ne može da joj odoli.

I mada Patinson još nije otkrio svoje planove za proslavu Božića, sajt "Hollywoodlife" javlja da par planira da provede zajedno Dan zahvalnosti, praveći tradicionalna engleska jela.

Autor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još