Nina Badrić pevala na reviji Boška Jakovljevića

Nina Badrić pevala na reviji Boška Jakovljevića

Autor: | 30/11/2013

0

U četvrtak je u prepunom klubu Krug održana revija Boška Jakovljevića - Boško by Martini Vesto - Ready to wear, za jesen zimu 2013/14 godine. Kreator insistira na tome da klasično muško odelo ima višenamensku ulogu u životu i imidžu savremenog muškarca. Neprekidno je u insistuira da tradicionalno odelo pretvori u unikatni komad koji odgovara svakodnevnim potrebama jednog modernog muškarca. Kolekcija je namenjena svima koji izbegavaju da budu uniformisani.
Odela koja kreira Boško Jakovljević za Martini Vesto, nosiva su u svim prilikama kako u dnevnim tako i u večernjim jednog aktivnog i trendy muškarca. I ovoga puta pored klasičnih i standardnih boja koje koristi u izradi svojih kolekcija, Martini Vesto prisvaja i aktuelne dezene i materijale odnosno one koji su u trendu, trudeći se da zadovolji svakog svog kupca.
Reviji je prisustvovao veliki broj VIP zvanica pevač Adil, Snežana Dakić Mikć, Nina Lečić, Jelena Blečić, Marija Tarlać, Zoran Ostojić, Saša Vasić, Verica Rakočević sa suprugom... a posebnu čar ovoj večeri dala je specijalna gošća, pevačica Nina Badrić koja je otpevala dve numere tokom same revije. Takođe posebne gošće revije su bile doajenke našeg manekenstva Ivanka Dvojaković, Jelena Mladenović, Tamara Paunović i Biljana Babić.
Publika je bila oduševljena a kreacije je nagradila aplauzom.


Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted
Foto SCANDAL!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još