Glumac Pol Voker poginuo u saobraćajnoj nesreći

Glumac Pol Voker poginuo u saobraćajnoj nesreći

Autor: | 01/12/2013

0

Glumac Pol Voker poginuo je juče u saobraćajnoj nesreći u 40. godini. Zvezda filma "Fast And Furious" vozio se na suvozačevom mestu u "poršeu" jednog svog prijatelja kada je vozač izgubio kontrolu nad automobilom. Voker je bio na putu do jednog humanitarnog događaja.
Okružni šerif Los Anđelesa potvrdio je da kada su policajci došli na lice mesta, videli su da se automobil zapalio i dvoje putnika proglašeni su mrtvim.
- Sa velikim bolom potvrđujemo da je Pol Voker preminuo danas u tragičnoj saobraćajnoj nesreći dok je bio na putu do humanitarnog događaja njegove organitacije "Reach Out Worldwide". On je bio putnik u automobilu svog prijatelja, u kojem su obojica poginuli. Zahvaljujemo vam se na strpljenju, s obzirom na to da smo šokirani i u žalostu zbog ovih vesti. Hvala vam što se molite za njegovu porodicu i prijatelje u ovom veoma teškom trenutku - navodi se na Fejsbuk stranici popularnog glumca.
Pol Voker, koji ima 15-godišnju kćerku, postao je poznat zahvaljujući filmskom serijalu "Fast And Furious", koji je do sada imao šest delova. Sedmi film počeo je da se snima u septembru i trenutno je u fazi post-produkcije.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti