Lepa Brena: Koncert u Novom Sadu na Dan zaljubljenih

Lepa Brena: Koncert u Novom Sadu na Dan zaljubljenih

Autor: | 01/12/2013

0

Lepa Brena konačno će zapevati u Novom Sadu. Najveća zvezda s prostora bivše Jugoslavije družiće se s publikom u hali Spens na Dan zaljubljenih, 14. februara sledeće godine. Brena će tako posle čak 18 godina održati koncert u vojvođanskoj prestonici, čemu se neizmerno raduje.
Folk zvezda i organizator Gojko Ćulibrk već su počeli pripreme za ovaj spektakl kako bi Novosađanima priredili doživljaj koji će dugo pamtiti.
- Srećna sam što ću se posle 18 godina družiti s novosadskom publikom, i to baš na dan koji slavi ljubav, zaljubljenost, neke lepe i tople emocije, na koje smo svi pomalo zaboravili. Mislim da će moja muzika tog dana zagrejati srca svih koji budu došli. Novi Sad je grad u kom sam živela na početku karijere, moji počeci vezani su za hotel "Park". Novi Sad mi je mnogo pomogao u prvim danima slave jer je uvek bio pun dobrodošlice i davao onaj neophodni duševni mir. I dan-danas mi puno znači i rado odlazim, imam iste prijatelje s kojima sam se i tada družila. Veoma se radujem koncertu i obećavam sjajan provod i fenomenalnu atmosferu - rekla je Brena i dodala da će zbog tolike koncertne pauze za sve koji dođu u Spens prirediti spektakl:
- Budući da nisam pevala u Novom Sadu toliko dugo, pripremiću specijalno iznenađenje. Potrudiću se da to bude nešto zaista posebno i nešto što će publika dugo pamtiti.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin