Pol Voker: Film "Paklene ulice 7" snima se u čast tragično preminulog glumca

Pol Voker: Film "Paklene ulice 7" snima se u čast tragično preminulog glumca

Autor: | 03/12/2013

0


Smrt glumca Pola Vokera šokirala je svet ali i njegove prijatelje i kolege, koji i pored svega žele da završe snimanje filma "Paklene ulice 7", na kom su radili s njim. Pol je izgubio život u nedelju nakon stravičnog udesa u Los Anđelesu. On je bio usred snimanja sedmog dela popularnog filmskog serijala, a rad na njemu počeo je u septembru. Ipak, insajderi prenose kako su njegove kolege odlučile da se snimanje nastavi, a sve da bi mu upravo kroz "Paklene ulice 7" odali najveću počast.
- Mnogi ljudi u produkciji tek su čuli ove tragične vesti, ali skoro je sigurno kako će se snimanje nastaviti, njemu u čast - prenosi jedan insajder za HollywoodLife.com.
- Danas će biti održani brojni sastanci vezani za to.
Polove kolege bolno se opraštaju od njega, a dirljivu poruku na svom Fejsbuk nalogu ostavio je njegov kolega Tajriz Gibson, s kim je on radio upravo na "Fast and Furious" filmovima.
- Moje srce toliko boli - napisao je Gibson.
- Niko me ne može ubediti da je ovo stvarnost. Bože, nadam se kako ćeš mi objasniti zašto se ovo desilo. Moje srce boli i slomljeno je. Molite se za njegovo jedino dete, ćerku i familiju.

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin