Kristijan Slejter: Spontano venčanje sa dugogodišnjom devojkom

Kristijan Slejter: Spontano venčanje sa dugogodišnjom devojkom

Autor: | 04/12/2013

0


Kristijan Slejter oženio se dugogodišnjom devojkom Britani Lopez.
Ovaj 44-godišnji glumac, koji se razveo od prve supruge Rajan Hadon 2007. godine, rekao je sudbonosno "da" u ponedeljak na neplaniranoj ceremoniji u gradskoj kući u Coral Gables, Florida.
Predstavnik za medije zvezde "Mind Games" otkrio je za People.com da je par spontano odlučio da se venčali, a potom su otišli u Coral Gables u blizini Majamija.
Par, koji je u vezi tri godine, otkrio je da su se verili u februaru, dva meseca nako što su priredili veliku žurku za porodicu i prijatelje. Kristijan je u julu otkrio da su spremni za venčanje i da će ono najverovatnije biti obavljeno u njihovoj bašti.
- To će biti dobro, intimno i malo venčanje, samo sa članovima porodice. Biće divno - rekao je tad.
Još uvek nije poznato zašto su glumac, koji ima sina Džejdena Kristofera (14) i kćerku Elijanu Sofiju (12) iz prvog braka, i Britani odustali od prvobitnih planova za venčanje, ali Kristijan je napomenuo da je želeo da sve bude veoma intimno.
- Imali smo ogromnu proslavu veridbe 31. decembra i bilo je super, proslava Nove godine, cela porodica bila je tu, oko 200 ljudi, pa smo već imali utisak da smo "odradili" venčanje. Zato želimo da sve bude što intimnije.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti