Dušan Borković: Jednomesečni odmor u Americi sa suprugom Andrijanom

Dušan Borković: Jednomesečni odmor u Americi sa suprugom Andrijanom

Autor: | 04/12/2013

0


Najbolji srpski automobilista Dušan Borković posle uspešne sezone odmara sa suprugom Andrijanom u Americi. Jednomesečni odmor je usledio odmah posle objavljivanja odluke da će se u 2014. godini takmičiti u najprestižnijem svetskom takmičenju na kružnim stazama - Svetskom šampionatu turing automobila (WTCC). Dušan će biti prvi Srbin koji će voziti WTCC, koji od sledeće godine postaje još interesantniji, budući da će ga voziti i jedan od najboljih vozača svih vremena, Francuz Sebastijan Leb.
- Uživam sa suprugom na Floridi i koristimo priliku za obilazak zanimljivih mesta i dogadjaja. Zato sam boravak u Orlandu iskoristio da posetim čuveni Car show. Odmor uz suprugu i drage prijatelje je nešto što mi je bilo najpotrebnije u ovom trenutku jer je iza mene fenomenalna sezona u Evropskom kupu gde sam debitovao, ali i dani kada sam donosio teške i važne odluke u vezi sa sledećom sezonom. Kada sam presekao da to mora biti Svetski šampionat skinuo sam sa sebe težak teret. Očekuje me naporna sezona puna izazova i putovanja širom sveta. Iako se moji veliki planovi vezani za WTCC odnose tek na 2015.godinu, ipak želim da već sledeće godine dam sve od sebe i idem na što bolji plasman - rekao je Dušan za magazin Hello.
Dušan se vraća kući sredinom decembra, kada počinje sa pripremama za novu sezonu koja počinje 8. aprila 2014. godine u Maroku i traje do 16. novembra, kada će biti vožena poslednja trka u Makaou. Borković će naredne godine voziti na ukupno 12 trka.


Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin